100. SIROPURILE

CUPRINS

Cap 1 Definitie si Generalitati
1.1 Considerente generale
1.2 Avantajele folosirii siropurilor
1.3 Clasificarea siropurilor
Cap. 2 Prepararea siropurilor
2.1 Metoda I
A Dizolvarea zaharuli
A 1 Dizolvare la rece
A 2 Dizolvare la cald
B Aducerea la concentratia dorita
C Filtrarea, clarificarea si decolorarea
C1 Clarificarea prin procedee fizice
C2 Clarificarea prin procedee chimice
C3 Clarificarea prin procedee biochimice
2.2 MetodaII
Cap 3 Caracterele siropurilor
3.1 Controlul siropurilor
3.2 Alterari si conservare
Cap4 Prevederi conform FR X
4.1 Sirupi (siropuri)
4.2 Sirupus Balsami Tolutani
4.3 Sirupus Belladonnae
4.4 Sirupus Codeini
4.5 Sirupus Simplex
Cap 5 Siropuri – preparate ale industriei de medicamente
5.1 Peritol
5.2 Ketotifen
5.3 Claritine
5.4 Efitusin
Bibliografie