120. INFLUENTA ALIMENTATIEI ÎN ETIOPATOGENIA CARIEI DENTARE

CUPRINS

PARTEA I DATE DIN LITERATURA
1. INTRODUCERE
2. TUBERCULOZA
2.1. NOTIUNI GENERALE DE T.B.C.
2.2. SCURT ISTORIC
2.3. ETIOPATOGENIE
2.4. TRATAMENTUL TUBERCULOZEI
3. PARTICULARITATILE ALIMENTATIEI ÎN T.B.C
3.1. NECESARUL NUTRITIV ÎN T.B.C.
3.1.1. Necesarul de vitamine
3.1.2. Necesarul de proteine
3.1.3 Necesarul de glucide
3.1.4. Necesarul de lipide
3.1.5. Necesarul de calorii
3.1.6. Necesarul de saruri minerale
3.2. GRUPE DE ALIMENTE SI RATII RECOMANDATE ÎN T.B.C.
3.3. SUBALIMENTATIA ÎN T.B.C.
3.4 SUPRAALIMENTATIA ÎN T.B.C.
3.5. ALIMENTATIA ÎN T.B.C. ASOCIATA CU ALTE AFECTIUNI
4. INFLUENTA ALIMENTATIEI ÎN ETIOPATOGENIA CARIEI DENTARE
PARTEA A II –A CERCETARI PERSONALE
1. MOTIVATIA ALEGERII TEMEI
2. ORGANIZAREA CERCETARII SI METODE FOLOSITE
3. REZULTATE SI DISCUTII
4. CONCLUZII